Home Nieuws Waterreus wijst Roger Schmidt op uitspraak over ontwikkeling Joël Drommel: ‘Er is...

Waterreus wijst Roger Schmidt op uitspraak over ontwikkeling Joël Drommel: ‘Er is geen ontwikkeling’

2706
0

Ronald Waterreus is bepaald niet onder de indruk van het spel en de ontwikkeling van Joel Drommel.

De oud-keeper en analist steekt niet onder stoelen of banken dat hij vindt dat PSV een andere dan wel beter keuze had kunnen maken voor de positie onder de lat. De Limburger sluit daarmee aan in het rijtje criticasters rond Joel Drommel. Het seizoen van Drommel kent wisselvallige momenten die ook wel weer afgewisseld worden met uitstekende reddingen.


Waterreus sprak zich eerder al kritisch uit in de Skiete Willy Podcast van Voetbal International maar in gesprek met de NOS doet de Limburger nog een duit in het zakje. “Ik hoor trainer Roger Schmidt heel nadrukkelijk zeggen dat hij tevreden is over de ontwikkeling van Drommel”, zegt hij tegen de NOS. “Nou, dat kan ik me niet voorstellen, want die is er niet”, is Waterreus hard.

Waterreus stelt vast dat er voor Drommel nog veel werk aan de winkel is. Spitsen zouden niet bepaald onder de indruk zijn van Drommel. “Het houdt nog niet echt over. Het is niet slecht, maar ook niet heel goed. Hij straalt ook weinig energie uit: je wordt er niet bang van. Maar de eerlijkheid gebiedt te zeggen: zo makkelijk is het ook niet, weet ik uit ervaring.”