Home Nieuws Waterreus verwacht PSV successen: ‘PSV kwalitatief dichter tegen Ajax dan mensen wilden...

Waterreus verwacht PSV successen: ‘PSV kwalitatief dichter tegen Ajax dan mensen wilden doen geloven’

695
0

Ronald Waterreus verwacht een succesvol seizoen voor PSV. De Limburger is vol vertrouwen en zegt een goed gevoel te hebben over het komende seizoen.

De oud-keeper voorziet een sterk PSV wat de titelstrijd veel spannender gaat maken dan vorig seizoen. De analist en PSV supporter maakt daarbij wel al meteen de kanttekening dat PSV er vorig seizoen al niet zo heel beroerd voor stond ten op zichte van Ajax maar dat het elftal van Schmidt ‘onderweg’ wel teveel liet liggen om het Ajax lastig te maken.

Concluderend vindt Waterreus dat het kwaliteitsverschil tussen PSV met de directe concurrent Ajax kleiner is dan vorig seizoen. “PSV maakt een uitstekende indruk”, zegt Waterreus in gesprek met het Algemeen Dagblad. “Belangrijke nuance is wel dat PSV qua potentie afgelopen seizoen heel matig presteerde. Ajax werd terecht kampioen, maar dat de onderlinge wedstrijden gelijk eindigden zegt wel iets’, aldus Waterreus.

‘Kwalitatief zat PSV dichter tegen Ajax aan dan mensen wilden doen geloven. Ik verwacht dat het nu tot het eind spannend is’, zegt de analist over de twee concurrenten. Daarbij maakt Waterreus ook nog de opmerking dat Ajax vorig seizoen twee keer best tevreden was met de twee remises in zowel Amsterdam als Eindhoven.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here