Home Nieuws Waterreus uitgesproken over ‘vertrekkende’ Drommel: ‘PSV is te groot voor hem’

Waterreus uitgesproken over ‘vertrekkende’ Drommel: ‘PSV is te groot voor hem’

4438
0

Ronald Waterreus is immer uitgesproken. Dat valt niet overal even goed maar de oud-doelman en criticaster maakt van zijn hart nu eenmaal geen moordkuil.

De ervaringsdeskundige laat zich regelmatig horen over verschillende spelers van PSV en over doelman Drommel is de oud-doelman helemaal uitgesproken. De Limburger denkt niet dat Joël Drommel ook volgend seizoen nog onder contract staat bij PSV. Gek genoeg gelooft Waterreus weer wel in de kwaliteiten van Drommel, maar denkt simpelweg dat PSV en Drommel niet bij elkaar passen. PSV zou te groot zijn voor hem, denkt de Limburger.

“Het is voor die jongen niet meer te doen”, zegt Waterreus in de Skiete Willy Podcast. “Er is teveel gebeurd en er is teveel gepraat. Ieder foutje wat hij maakt, zal uitvergroot blijven worden. Ik vrees dat er gewoon teveel is gebeurd. En dat is al vervelend genoeg voor die jongen.”

Uitgesproken als hij is zegt Waterreus dat het er in Eindhoven op zit voor Drommel. “Het is geen PSV-niveau, het spijt me. Hij moet helemaal niks en ik ben hier niet om die jongen te pesten, maar er is gewoon teveel gebeurd. Daar heeft niemand echt vertrouwen in. Ruud zegt wel dat ze twee eerste keepers hebben, maar dat zegt hij gewoon om Drommel vertrouwen te geven. Dat zal Drommel zelf ook wel weten, anders speel je wel eens een keer.”

“Ik zet er een kist wijn op dat hij volgend jaar niet meer onder contract staat”, is Waterreus stellig. “Dus dan doet hij het ook niet zo goed. Ik zeg het ook wel, maar laten we eerlijk zijn: hij is een keeper die voor vijf jaar is vastgelegd, maar volgend jaar speelt hij niet meer bij PSV. Het project is gewoon mislukt. Het is gewoon niet gelukt. Het is te veel en de club is voor hem te groot.”

Maar wat als de doelman uit Bussum zich toch nog gaat ontwikkelen. “Tenzij als hij nu de laatste 9 wedstrijden de pannen van het dak speelt en alle twijfel opeens wegneemt. Dat heeft hij bij FC Twente ook bewezen. Het is écht wel een goede keeper, alleen niet voor PSV. Het is gewoon een ongelukkig huwelijk”, aldus Waterreus.


Vorig artikelThe Mirror: Branthwaite op lijstje bij Liverpool en Manchester United
Volgend artikelJohan Bakayoko heeft weinig met Club Brugge en Anderlecht: ‘PSV is een wereldclub’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in