Home Nieuws Waterreus staat nog steeds achter uitspraken over van Bommel: ‘Ik vind het...

Waterreus staat nog steeds achter uitspraken over van Bommel: ‘Ik vind het verdacht stil’

1486
0

Nu de onrust bij PSV wat naar de achtergrond is verdreven, wordt er minder gesproken over Mark van Bommel en zijn periode bij PSV.

Toch werd het onderwerp zondagavond bij Ziggo nog even uitgemeten. Ronald Waterreus kreeg nog wat vragen over zijn confrontatie met mark van Bommel, die eerder breed werd uitgemeten in de media.


Ruim een maand geleden haalde de oud-doelman bij Rondo en in De Limburger hard uit naar de Mark van Bommel, die over zijn graf zou regeren. De twee kwamen elkaar vervolgens tegen op De Herdgang.

Waterreus merkte onder meer op dat Van Bommel niet zal rusten ‘voordat Toon Gerbrands en John de Jong gesneuveld zijn’. “Als je aan dit soort tafels plaatsneemt en af en toe écht iets zegt, dan heb je soms last van de gevolgen”, reageert hij op het ‘bommetje’ van Rondo-presentator Bas van Veenendaal.

“Het is heel simpel”, vervolgt Waterreus over de confrontatie met Van Bommel op De Herdgang. “Ik had met iemand afgesproken en we lopen elkaar letterlijk tegen het lijf. Hij was niet blij met wat ik gezegd en geschreven had. Dat lijkt mij vrij logisch en daar heeft hij alle recht toe.”

Dat het bijna tot een handgemeen zou zijn gekomen, noemt Waterreus ‘lariekoek’. “Ik weet niet wie dat gezegd heeft, maar dat slaat nergens op. Hij heeft laten weten dat hij er niet blij mee is en ik heb laten weten dat ik het respecteer, maar dat ik er geen woord van terugtrek. Ik vind het ook verdacht stil sinds ik het geschreven heb, dus er zal wel iets van geklopt hebben”, aldus Waterreus over de eerdere vete over en met Mark van Bommel.


Facebook Comments