Home Nieuws Waterreus raakt niet uitgesproken over ‘slechtste wissel’ en verwacht einde tijdperk Zoet...

Waterreus raakt niet uitgesproken over ‘slechtste wissel’ en verwacht einde tijdperk Zoet bij PSV

386
0

Ronald Waterreus raakt niet uitgesproken over de inmiddels beruchte keeperswissel onder Mark van Bommel.

De Limburger is erg zwart-wit in zijn oordeel en lijkt daarbij ook voor Jeroen Zoet te spreken zonder zijn woordvoerder te zijn.

Watereus is scherp in zijn analyse verwacht einde tijdperk Zoet bij PSV. De Limburgse ex PSV’er vindt dat Jeroen Zoet niets meer te zoeken heeft bij PSV. De elfvoudig Oranje-international uit Veendam was al sinds 2013 de eerste keus onder de lat in Eindhoven, maar verloor onlangs zijn vaste plaats aan Lars Unnerstall.

Waterreus denkt dat de veelbesproken keeperswissel onherstelbare schade heeft aangericht bij Zoet. ‘Ik zou me ook ronduit gekrenkt voelen wanneer ik slachtoffer zou zijn van de slechtst gemanagede wissel uit PSV’s clubhistorie’, schrijft hij in zijn wekelijkse column voor De Limburger.

De oud-doelman verwacht niet dat Zoet zich terug zal knokken in de basis bij PSV. ‘Dat is een utopie. Daarvoor is te veel kapot tussen hem en Van Bommel. Een vertrek van Zoet is de enige optie. En ik vind dat PSV de morele verplichting heeft om mee te werken aan een transfer.’

Volgens Waterreus zijn de keeperskwaliteiten van Zoet niet voldoende onderkend door PSV. ‘Normaal gesproken is Jeroen immers de op één na beste keeper die we hebben. Ik durf zelfs de bewering aan dat hij, wanneer hij in goeden doen is, de concurrentiestrijd met Cillessen aan kan. Maar goed, dat is nu niet aan de orde.’ Een winters vertrek van de geboren Veendammer zou dan ook het beste voor alle partijen zijn, met het EK in zicht. ‘Het zou onverteerbaar als de beste stand-in van Cillessen ontbreekt op dat toernooi.’Het


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here