Home Nieuws Waterreus opnieuw kritisch op van Bommel: ‘Er zal intern wel over zijn...

Waterreus opnieuw kritisch op van Bommel: ‘Er zal intern wel over zijn ontslag gesproken zijn’

74
0

Ronald Waterreus was eerder uiterst kritisch over de prestaties van Mark van Bommel.

Aan tafel van het zondagprogramma van Ziggo laat Waterreus weten dat hij er niet van overtuigd is dat Mark van Bommel deze crisis gaat overleven. Bij Ziggo Sport werd de oud-doelman gevraagd of de positie van de trainer nog wel houdbaar is na het zoveelste puntenverlies dit seizoen.

“Er zal ook al over zijn toekomst gesproken zijn”, zegt Waterreus. “Luister, ik zit hier echt niet te roepen om zijn ontslag, maar ik kan me zo’n serie binnen PSV niet eens heugen. Eén gewonnen wedstrijd in acht duels is heel weinig. En we hebben niet elke week tegen Real Madrid en noem het maar op gespeeld. We hebben ook tegen Emmen, Heerenveen, Utrecht en Willem II gespeeld.”

Volgens het Eindhovens Dagblad blijft Van Bommel deze week gewoon voor de groep staan bij PSV, maar is binnen de club wel duidelijk dat het ’twee voor twaalf’ is. De verwachtingen zijn inmiddels bijgesteld: PSV speelt nu voor plek twee en winst in de beker. Worden die doelstellingen gehaald, dan krijgt PSV ‘heel misschien nog een zes minnetje’, aldus PSV watcher Rik Elfrink.


Vorig artikelPSV probeert Angeliño terug te halen maar heeft concurrentie van Ajax
Volgend artikelKrijgt van Bommel nog een laatste kans op eerherstel met nieuwe doelstellingen?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in