Home Nieuws Waterreus niet ontevreden over PSV en Schmidt: ‘Ik hoor positieve geluiden’

Waterreus niet ontevreden over PSV en Schmidt: ‘Ik hoor positieve geluiden’

896
0

Ronald Waterreus is niet ontevreden over de ontwikkelingen van Roger Schmidt bij PSV.

Wattereus volgt PSV op de voet en is regelmatig op en rond de Herdgang te vinden. De Limburger hoort naar eigen zeggen ‘positieve geluiden’ over Roger Schmidt bij PSV. Schmidt heeft nog wel wat werk te verrichten, analyseert de oud-doelman de staat van PSV.


“Hij maakt, op uitzondering van ‘Vitesse-uit’, een heel goede indruk”, zegt Waterreus in de Skiete Willy Podcast van Voetbal International. “Ze houden het Vollgasfussball voorlopig maar vijftig minuten vol, dus voetballend houdt het nog niet over, maar ik heb wel het idee dat er een selectie staat waar je echt iets mee kunt.”

Waterreus is positief gestemd en meldt dat hij binnen PSV ‘positieve geluiden’ over Schmidt hoort. “Er is niemand die zegt dat we oogstrelend voetbal spelen. Maar als Schmidt bijvoorbeeld een uurtje later wil trainen, dan vraagt hij dat. Hij legt geen dictaten op. Hij gedraagt zich als een fatsoenlijke kerel.”

Björn van der Doelen, een andere vaste gast in het online programma, ziet ook nog weinig obstakels om succesvol te gaan worden. “Ze zeggen vaak: In de top moet je een klootzak zijn. In de sport vinden we dat heroïsch. Als iemand wat bereikt, maakt het niet uit dat het een lul is. Maar als het een zakenman is, vinden we het wel verwerpelijk. Sociaal zijn is in deze wereld bijzaak, maar bij mij is het net omgekeerd”, aldus Bjorn van der Doelen.


Facebook Comments