Home Nieuws Waterreus neemt het op voor Drommel en haalt hard uit naar van...

Waterreus neemt het op voor Drommel en haalt hard uit naar van Gaal en Hoek: ‘Circus Frans Hoek’

4656
0

Ronald Waterreus geldt al jaren niet bepaald als een groot fan van Louis van Gaal als persoon.

Professioneel gezien is Waterreus wel degelijk een fan van Louis van Gaal. Maar afgelopen weekend even niet. De oud doelman is extra alert en kritisch op het keepersbeleid van de bondscoach. In dat kader was Waterreus erg verbaasd over de keuzes die werden gemaakt voor de wedstrijd tegen Letland.

Aan tafel bij Rondo deed Waterreus zijn verhaal en uitte hij kritiek op het feit dat er in deze interlandperiode met Justin Bijlow, Tim Krul, Mark Flekken en Joël Drommel vier keepers bij de selectie werden genomen.

‘Het selectiebeleid van de keepers vind ik circus Frans Hoek geworden. Eerst moest Remko Pasveer erbij, want die was zo goed met zijn voeten, maar die was gewoon de reservekeeper van Ajax toen de selectie bekend werd. Jasper Cillessen kon je niet van op aan. En nu na een wedstrijd waarin Bijlow ons redt, moeten we opeens Cillessen niet vergeten, want die zit er ook weer aan te komen?’, doelt Waterreus op uitspraken van Van Gaal na de wedstrijd tegen Letland.

Waterreus snapt ook niet dat van Gaal en Hoek zoveel keeper oproepen. ‘Joël Drommel zit moederziel alleen op een tribune in Letland, terwijl hij net eerste keeper van PSV is geworden. Waarom worden er vier keepers geselecteerd? Gewoon om een beetje interessant te doen denk ik. Ik heb me er echt heel erg aan geërgerd. Je had Drommel kunnen vertellen dat hij een keer niet mee zou gaan, zodat hij eindelijk eens rustig zijn dozen uit kon pakken in Eindhoven. Nu vind ik het een poppenkast worden’, aldus een kritische Ronald Waterreus.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here