Home Nieuws Waterreus kritisch op uitfluiten Siem de Jong en wijst naar Cocu

Waterreus kritisch op uitfluiten Siem de Jong en wijst naar Cocu

49
0

Ronald Waterreus is niet te spreken over het gefluit van de fans bij de wissel van Siem de Jong. Het fluitconcert was indirect ook niet bedoeld voor Siem de Jong maar voor Philip Cocu die Zinchenko weer wisselde. Waterreus wijst ook naar Philip Cocu die onverklaarbaar reageert op de uitschakeling.

“Ik vind dat zo’n onzin”, aldus Waterreus na afloop bij Veronica. “Je gaat toch niet je eigen spelers zitten uit te fluiten. Ja, hij heeft ooit eens voor Ajax gespeeld. Maar ga je dan ook fluiten als hij over twee weken in Amsterdam de winnende maakt tegen Ajax? Als het goed zou draaien, zouden het gewoon uitstekende versterkingen zijn. Nu draait het elftal niet en dan lijken die aankopen ook niet goed. Als PSV gewoon zo zou draaien als vorig seizoen, was Siem de Jong een uitstekende aankoop geweest. En misschien blijkt dat nog wel het komende halfjaar.”

Dat Phillip Cocu na afloop van de remise tegen Rostov zei zijn elftal niks te kunnen verwijten, zorgde voor een verbaasde blik bij Waterreus. “Als Phillip vindt dat ze goed gespeeld hebben, moeten we het daarmee doen. Alleen zegt hij ook dat ze terecht zijn uitgeschakeld. Ik kan dat niet helemaal rijmen met goed gespeeld hebben.”

“Je speelt tegen een tegenstander van het niveau Europa League. Het is niet Barcelona of Manchester City, maar Rostov. Die kun je in de laatste 32 van de Europa League ook tegenkomen en daar hoor je van te kunnen winnen. Het is wel PSV waar we het over hebben. Als je zeven keer in de competitie gelijkspeelt, doe je iets niet goed”, besluit Waterreus.

 


Vorig artikelSpecial Willy van de Kuijlen
Volgend artikelHarry van Raaij en Willy van der Kuijlen na Europese uitschakeling

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in