Home Nieuws Waterreus kritisch en baalt van vertrek Unnerstall: ‘Joël Drommel nog niet overtuigend’

Waterreus kritisch en baalt van vertrek Unnerstall: ‘Joël Drommel nog niet overtuigend’

4636
0

Ervaringsdeskundige. Zo kunnen we Ronald Waterreus zeker omschrijven als het over de posities onder de lat gaat.

De Limburger was recent te gast in de Podcast ‘Skiete Willy’ van Voetbal International en nam zoals te doen gebruikelijk ook geen enkel blad voor de mond. De Limburger is en blijft uitgesproken en steekt zijn mening nooit onder stoelen of banken.

Dat geldt voor de positie onder de lat. In de Podcast kwam vrijwel iedere positie voorbij en werd iedere positie aan een kritische blik onderworpen. Op de vraag of Waterreus tevreden is het spel van Joël Drommel klinkt er wat twijfel door in zijn stem.

Waterreus wijst naar het moment in de tweede tegen de Denen van Mydtjylland, waarbij Drommel inderdaad een minder moment kent en half onder de bal doorgaat. Overall moet gezegd worden dat de van Twente overgekomen doelman een prima en gedegen maar even betrouwbare indruk maakt. De Busummer straalt rust en vertrouwen uit, kan prima mee voetballen en staat zijn mannetje met hoge ballen en stevige uittrappen.

Ronald Watereus blijkt daar toch anders naar te kijken. De Limburgse oud-PSV’er wijst met name naar het moment tegen Mydtjylland als zwak moment. ‘Joël Drommel is nog niet overtuigend’, zegt Waterreus. De oud-doelman ziet zeker wel potentie in Drommel maar vindt Yvon Mvogo niet minder dan Drommel. Waterreus is duidelijk in zijn visie wie er bij PSV onder de lat had moeten staan. ‘Als je Lars Unnerstall onder contract hebt staan had ik het wel geweten’, zegt Waterreus over de naar FC Twente vertrokken Duitse doelman.

De Limburger blijkt Drommel en Mvogo van hetzelfde niveau te vinden en Unnerstall juist weer niet. Op de vraag over voetballende kwaliteiten die de keeper van PSV onder Schmidt zou moeten hebben, is de Limburger ook erg duidelijk. ‘Onzin, gewoon ballen tegenhouden’, aldus Ronald Waterreus in de ‘Skiete Willy’ van VI.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here