Home Nieuws Ronald Waterreus: ‘Luuk de Jong gaat niet spelen bij PSV’

Ronald Waterreus: ‘Luuk de Jong gaat niet spelen bij PSV’

6252
0

Ronald Waterreus was afgelopen week te gast in de Voetbal International Podcast ‘Skiete Willy’.

Waterreus verving vaste gast en spreker Bjorn van der Doelen en dat deed de uitzending bepaald niet slecht want de uitgesproken oud doelman van de club en tevens supporter, was weer goed voor enkele duidelijke uitspraken en scherpe meningen.

Waterreus gaf zijn mening over de staat van het nieuwe PSV en afgaande op zijn uitspraken is de oud keeper erg positief over het nieuwe seizoen. Geregeld gaf Waterreus aan blij te worden van het nieuwe PSV en de dynamiek in het elftal. ‘Het voelt goed als ik naar dit PSV kijk’, sprak ‘Reus’ zich meermaals positief uit over de gang van zaken zo aan het begin van seizoen 2021-2022.

Op de vraag of het wenselijk is om nog meer versterkingen binnen te halen, bleef Waterreus indirect het antwoord schuldig. Wel was hij opnieuw uitgesproken over de eventuele komst van Luuk de Jong. Het gonst al weken van de geruchten over een terugkeer van de spits. Het Spaanse medium AS meldde vrijdagmiddag tussen alle ‘Messi berichtgevingen’ door dat een transfer van de Jong naar PSV aanstaande is.

Waar in Nederland nog een slag om de arm gehouden wordt en het Eindhovens Dagblad meldt dat PSV juist nog niet vol voor de komst van de Jong inzet, is men in Spanje wel uitgesproken over de toekomst van de kopsterke spits. Die toekomst ligt in Eindhoven, stelt AS vast.

Ronald Waterreus heeft een zwak voor uithangbord Luuk de Jong en ziet hem zeker graag naar PSV komen maar de oud doelman heeft ook een duidelijke boodschap voor de spits. ‘Luuk de Jong gaat niet spelen bij PSV’, zei hij over de mogelijke terugkeer van de voormalig aanvoerder. Waterreus doelt daarmee natuurlijk op het goede spel van Zahavi en de wisselwerking met de kort daarachter spelende Mario Götze.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here