Home Nieuws Waterreus hard voor PSV en Dumfries maar mild voor Mark van Bommel

Waterreus hard voor PSV en Dumfries maar mild voor Mark van Bommel

88
0

Ronald Waterreus denkt dat PSV de titel nu al kan vergeten, maar vindt niet dat coach Mark van Bommel daar de schuld van mag krijgen. De oud-keeper ziet dat de hiërarchie bij PSV niet goed in balans is.

Ronald Waterreus heeft dit seizoen al een paar keer kritiek geuit aan het adres van Mark van Bommel. Met name de performance van de Limburgse PSV coach kon Waterreus niet altijd bekoren. Het was bijzonder te nemen want de twee Limburgers zijn jarenlang ploeggenoten geweest. De oud PSV doelman heeft ook een opvallende boodschap voor Denzel Dumfries. De Limburger geeft de hardwerkende Dumfries gelijk maar vindt wel dat hij zijn mond moet houden.

“De titel kunnen ze nu al vergeten”, vertelt Ronald Waterreus in gesprek met de Volkskrant. “Zelfs als Ajax nog drie keer verliest, moet PSV de komende 23 wedstrijden winnen om kampioen te worden. Dat gaat niet gebeuren. Misschien moeten ze in Eindhoven durven toegeven dat Ajax een veel betere ploeg heeft.”

Volgens Waterreus mag het Van Bommel niet kwalijk worden genomen als de landstitel dit seizoen niet naar PSV gaat maar naar wie wijst Waterreus dan wel? “Beoordeel de ontwikkeling van de ploeg, de spelers en hemzelf als coach. De jonge talenten in de aanvalslinie hebben veel verbloemd bij PSV.”

“Het is veelzeggend dat de rechtsback gaat roepen wat er moet gebeuren”, zegt Waterreus aan de uitspraken van Denzel Dumfries na het gelijke spel tegen Sparta. “Ik zou Denzel adviseren om een bal af te pakken en die bij een ander in te leveren. En verder te zwijgen. Het zegt ook iets over de hiërarchie bij PSV dat Dumfries zijn ongenoegen uit, want hij heeft wel een punt.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here