Home Nieuws Waterreus erg teleurgesteld in PSV: ‘Blijkbaar is het geen hechte groep, het...

Waterreus erg teleurgesteld in PSV: ‘Blijkbaar is het geen hechte groep, het verval is gigantisch’

649
1

Ronald Waterreus is erg uitgesproken als even teleurgesteld na FC Groningen – PSV.

Met stijgende verbazing keek Waterreus zondagmiddag naar de TV in de wetenschap dat de goede lijn van de afgelopen weken zou kunnen worden doorgetrokken. Niets bleek minder waar te zijn. De analist van onder meer de Limburger en Ziggo moest tijdens de wedstrijd terugdenken aan de woorden van diverse spelers over het feit dat er na Cambuur – PSV sprake zou zijn geweest van een hechte groep, waarin zaken uitgesproken werden.

Niets is minder waar want Ronald Waterreus is zondag geschrokken van PSV. “Ze hadden na Cambuur goed met elkaar gesproken en ze zouden weer een hechte groep zijn. Die teksten kennen we allemaal wel. Maar blijkbaar is het dus helemaal geen hechte groep”, reageert Waterreus bij Rondo op de fikse nieuwe nederlaag.

Waterreus ziet waar het aan schort en dat is natuurlijk de defensie. Het is een groot probleem, stelt de Limburger vast. “PSV krijgt al jaren enorm veel goals tegen. Als je kampioen wil worden, wordt dat wel een ding hoor. Het verval van wedstrijd tot wedstrijd is echt gigantisch. Zelfs bรญnnen een wedstrijd. Vorige week wonnen ze nog met twee vingers in de neus van FC Utrecht en nu dit”, aldus Ronald Waterreus, die vaststelt dat PSV in een wedstrijd zelfs nog enorm diep door de ondergrens kan zakken.


Facebook Comments Box

1 REACTIE

 1. Is dat dezelfde Waterreus die in zijn actieve periode onder de lat in Eindhoven beweerde dat PSV eigenlijk alleen maar over twee goede spitsen (Nilis en Van Nistelrooy) en een goede doelman beschikte?
  Ik erger me geregeld aan zijn columns in De Limburger, maar hij blijft maar raaskallen.
  Meneer heeft wel eens de ambitie uitgesproken voorzitter van PSV te willen worden.
  Dan heeft PSV in ieder geval รฉรฉn supporter minder.
  Helaas heeft Waterreus niet zoals ander columnisten in De Limburger zijn e-mail adres onder zijn columns staan dus kan ik hem niet bereiken.

  Fijne dag verder allemaal.

  Hartelijke groet,
  Christjan Broere

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here