Home Nieuws Waterreus en van Bommel botsen op de Herdgang

Waterreus en van Bommel botsen op de Herdgang

3896
0

Ronald Waterreus en Mark van Bommel lijken over en weer stevige discussie’s uit te vechten. Ook afgelopen week was het weer raak.

Hoe en waar het zijn oorsprong heeft is nog onduidelijk maar fel en op de man gespeeld is het zeker. Tijdens een wedstrijd van de zoon van Van Bommel, die in de O16 van PSV speelt, kwam het recent tot een stevig gesprek tussen beide PSV’ers. Zo meldt AD Sportwereld.


Waterreus was net als van Bommel op De Herdgang rondom de wedstrijd tussen Jong PSV en Excelsior, zo meldt het Algemeen Dagblad. Daar troffen de twee heren elkaar aan de rand van het veld. ‘De twee Limburgers voerden een verhitte discussie, die voor menigeen zichtbaar was. Verwijten gingen over en weer’, schrijft het AD.

Na het 1-1 gelijkspel tegen FC Twente trok Waterreus ‘s avonds al fel van leer tegen Van Bommel in het praatprogramma Rondo op Ziggo Sport. Een week eerder was het juist schoonvader Bert van Marwijk die het opnam voor Van Bommel aan tafel bij Ziggo. Zo lag de schuld van de slechte prestaties volgens van Marwijk bij technisch directeur John de Jong.

Er lijkt maar geen einde te komen aan het moddergooien tussen diverse partijen, oud spelers en directieleden. Diverse beschuldigingen gaan over en weer terwijl de prestaties van het eerste elftal er niet beter op worden.


Facebook Comments