Home Nieuws Waterreus adviseert Robben een jaar PSV; FC Groningen lijkt geen optie

Waterreus adviseert Robben een jaar PSV; FC Groningen lijkt geen optie

40
0

Arjen Robben zal weldra een keuze maken over zijn toekomst. Als het aan Ronald Waterreus ligt kiest hij voor PSV.

Waterreus hoopt dat Robben er in ieder geval een seizoen aan vastplakt. ‘Ik begrijp dat ze bij ‘zijn’ FC Groningen hopen op zijn komst. Maar ik vrees dat zo’n overstap alleen maar op een teleurstelling uit kan lopen’, schrijft Waterreus in zijn wekelijkse column in dagblad De Limburger. ‘Dat gun je Arjen niet, ploeteren in de middenmoot van de Eredivisie.’

‘Als ik hem moet adviseren, zeg ik: ga een jaartje naar PSV. Dat is voor ons fijn omdat we dan nog even kunnen genieten van zijn wereldklasse’, vervolgt Waterreus. ‘En voor hem zelf omdat hij, voor zijn onvermijdelijke afscheid, nog een jaar om de prijzen kan spelen.’

Het is op dit moment nog onduidelijk wat Robben volgend seizoen gaat doen. De 35-jarige Robben wikt en weeg en heeft naar eigen zeggen veel opties in binnen- en buitenland.

Wel lijkt FC Groningen zijn komst te kunnen vergeten. De Bedummer heeft inmiddels uitgesproken het lastig te vinden niet meer om de prijzen te kunnen spelen. ‘Ik heb mijn hele loopbaan om titels en prijzen kunnen spelen en ik denk dat ik niet bij een middenmoter kan spelen voor de 6e of 8e plaats’, aldus Robben.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here