Home Nieuws Status Gakpo bij ‘onbetrouwbaar’ Liverpool: Na 9-0 en 7-0, nu 1-0 bij...

Status Gakpo bij ‘onbetrouwbaar’ Liverpool: Na 9-0 en 7-0, nu 1-0 bij nummer laatst

2449
0

Een transfer naar het grote Liverpool FC. Iedere speler wenst in zijn carrière zo’n stap een keer te maken.

Toch is het moment van die keuze ook een zeer belangrijke keuze in het geheel om te kiezen voor een grote Premier League club als Liverpool. De Reds hebben wel net een periode van glorie achter de rug en het is zeer zeker niet gezegd dat die periode van glorie nog altijd aan weet te houden.

Waar speelt Cody Gakpo op dit moment eigenijk voor in de prestigieuze Premier League. Wellicht inderdaad enkel en alleen voor prestige want er valt voor de voorheen voetbalmachine van Jurgen Klopp weinig sportieve eer meer te behalen na een nieuwe nederlaag in de Premier League. Liverpool wisselt eigenijk net als PSV de meest voorspelbare met de meest onvoorspelbare uitslagen af. Zo ook deze speelronde.

Een nederlaag bij hekkensluiter Bournemouth, wat duidt op sportieve onbetrouwbaarheid zoals Roger Schmidt dat immer helder wist te duiden, betekent dat de bovenste plaatsen nu echt uit het zicht geraken van Liverpool en Cody Gakpo, die zo graag in de top van de Premier League actief wil zijn. Liverpool wisselt flinke overwinningen af met opmerkelijke nederlagen. Liverpool is onder Klopp een onbetrouwbaar geheel geworden.

Mo Salah miste namens de ploeg van trainer Jurgen Klopp nog een strafschop in Bournemouth. Voor Liverpool is het al de achtste nederlaag van het seizoen in de Premier League.

Cody Gakpo dacht na 13 minuten vervolgens de 0-1 te maken, maar de aanvaller stond buitenspel. Bournemouth, dat strijdt tegen degradatie, kwam aan de overkant na 28 minuten wel op voorsprong. Halfslachtig ingrijpen door de Liverpool-verdediging werd door Philip Billing afgestraft: 1-0. Eerder won Liverpool zonder Gakpo nog met 9-0 van Bournemouth en vorige week met 7-0 van Manchester United.


Vorig artikelFans PSV en Cambuur trekken samen op in Eindhoven, Cambuur fans reizen toch af naar Eindhoven
Volgend artikelBelgische media in vervoering na oproep voor Rode Duivels: ‘Bakayoko is een PSV Eindhoven-sensatie’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in