Home Nieuws ‘Wat is dit toch een prachtige club’

‘Wat is dit toch een prachtige club’

12
0
Jeffrey Bruma heeft PSV in zijn hart zitten. De mandekker kon een dag na de titel van PSV nog nauwelijks geloven wat er de afgelopen dagen allemaal voorbij is gekomen.
“Ajax had in principe de beste papieren en na Cambuur-thuis zei ik tegen jullie allemaal dat de kans niet meer zo groot was dat we het nog zouden redden. En moet je nu zien. Daar staan we dan. Maandagavond hebben we tot in de kleine uurtjes gefeest en nu doen we het weer over met al die mensen. Man, wat leeft voetbal hier in Eindhoven.”

Bruma is blij dat hij drie jaar geleden naar PSV kwam. “Wat is dit toch een prachtige club. Echt, deze jaren bij PSV zitten zo in mijn hart. Ik heb deze dagen weer ongelooflijk genoten en heb een fantastische keuze gemaakt om hier te gaan spelen. Een kampioenschap is iets wat je sowieso al nooit meer vergeet en nu mogen we het bijna allemaal twee keer op rij meemaken. Ik wil graag blijven, alleen kun je in voetbal nooit alles uitsluiten en dat weet iedereen die deze wereld een beetje volgt. Deze club verlaat ik echt niet zomaar, reken maar.”


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here