Home Nieuws Feyenoord wenst niet te onderhandelen: Wat doet PSV na nieuw statement Feyenoord?

Feyenoord wenst niet te onderhandelen: Wat doet PSV na nieuw statement Feyenoord?

63
0

‘Als ze niet willen, houdt het op.’ Dat waren de woorden van Toon Gerbrands op de open dag van PSV vorige week. Gerbrands reageerde op een vraag vanuit de media over het niet willen meewerken van Feyenoord inzake een transfer van Berghuis naar PSV.

Zondagmiddag herhaalde Feyenoord de insteek dat Steven Berghuis niet te koop is. Sjaak Troost, technisch directeur van Feyenoord, heeft dat zondagmiddag op de open dag van zijn club nogmaals benadrukt in gesprek met FOX Sports.

De vraag is wat PSV nu zal gaan doen nu Feyenoord blijft herhalen dat het niet wenst mee te werken aan een overgang naar Eindhoven. Wacht John de Jong af of gaat PSV concreet worden met een flink bod van om en nabij de 12 miljoen euro met een uitloop tot 15 miljoen euro met bonussen.

Berghuis wordt al maanden gelinkt aan PSV en heeft zelf de wens uitgesproken naar Eindhoven te willen verhuizen. Sjaak Troost wil echter niet in onderhandeling gaan met PSV, is de lezing van de Rotterdamse club zondagmiddag.

“We hebben het standpunt ingenomen dat hij niet te koop is. Steven traint volop mee. Is ongelofelijk positief. Daar is niets aan te merken”, aldus Troost. “Hij praat met veel respect over de supporters en de club. Ook hij ziet een selectie waar echt wat mee te doen is.”

Op mogelijke scenario’s en eventuele transfersommen wil Troost niet reageren. “Aan als heb ik niks. Daar kan ik niks mee.”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here