Home Nieuws Wat denkt Götze als hij naar Ihattaren kijkt? ‘Reactie van Götze was:...

Wat denkt Götze als hij naar Ihattaren kijkt? ‘Reactie van Götze was: wat doe jij nou?’

10494
0

PSV en Roger Schmidt zullen volgend seizoen opnieuw samenwerken, zo verzekerde clubwatcher Marco Timmer van Voetbal International.

Of er veel gaat veranderen blijft een groot vraagteken maar de Duitse staf zal in ieder geval aanblijven, is de algehele verwachting.


PSV geeft Schmidt ook de tijd om zijn klus te klaren en de trainer zou bovendien prettig in de omgang zijn, weet Timmer. “Of hij intern overleeft? Ja, zeker. Ze vinden hem allemaal een hele prettige man, dat vinden ze heel erg belangrijk. Een hele fijne vent in de omgang”, vertelt Timmer in een live-uitzending van het voetbalblad op YouTube. “Ze geloven heilig in zijn aanpak. Alleen: het heeft even wat langer de tijd nodig.”

Hoe gaat de toekomst van Mario Götze eruit zien, is een andere grote vraag. Blijft Götze ook nu Schmidt bij PSV zal blijven? “Hij snapt volledig de filosofie van Schmidt, maar ik heb ook wel eens het idee gehad dat hij rondliep op het veld en dacht: hmmm, wat staat er hier allemaal om me heen?”, aldus Timmer. Eerder doken er al beelden op van een verbaasde Götze. De PSV selectie vierde een klein feestje op het veld van Granada nadat de volgende ronde van de Europa League was bereikt en dat was iets wat de Duitser niet echt kon bekoren.

Timmer doelt ook op het het juichen van Mohamed Ihattaren na zijn goal tegen Heracles Almelo aan: Ihattaren liep vol emotie op de camera af en schreeuwde naar een ieder dat niemand hem kapot krijgt. “Als je de beelden terugkijkt, die reactie van Götze was echt: ja… Wat ben je aan het doen, joh?”, aldus Timmer. “Volgens mij blijft hij, dat is mijn informatie. Ik kan me voorstellen dat hij ook beter gaat renderen, als er meer kwaliteit bij komt”, zegt Timmer over de toekomst van de Duitser.


Facebook Comments