Home Nieuws Was er meer onvrede over John de Jong? ‘Als ik Gakpo had...

Was er meer onvrede over John de Jong? ‘Als ik Gakpo had verkocht, had ik nog bij PSV gezeten’

401
0

John de Jong heeft in gesprek met het Eindhovens Dagblad en Voetbal International eenmalig uitgebreid teruggeblikt op zijn vertrek bij PSV.

Het verhaal is duidelijk. De vertrokken technisch directeur moest halverwege september het veld ruimen toen de Raad van Commissarissen het vertrouwen in hem opzegde. De Jong, die ook algemeen directeur Marcel Brands van de nodige kritiek voorziet, erkent dat de afgeketste transfer van Cody Gakpo hem uiteindelijk de das om heeft gedaan. “Dat klopt, als ik Gakpo had verkocht, had ik nog bij PSV gezeten”, is de strekking van zijn verhaal.

Maar was er dan niet meer onvrede over het functioneren van de Jong en kan een Raad van Commissarissen besluiten op basis van een geblokkeerde uitgaande miljoenentransfer het vertrouwen in een directeur op te zeggen? John de Jong kreeg op een onverwacht moment van Marcel Brands te horen dat er meer onvrede was over het functioneren van John de Jong, zegt de opgestapte td tegen weekblad Voetbal International en het Eindhovens Dagblad.

“Toen zei Marcel ook voor het eerst dat de RvC al langer twijfels had over mijn functioneren. Maar Marcel vertelde me ook dat hij de rvc had gevraagd of ze het vertrouwen in mij ook hadden opgezegd als Cody Gakpo wél was verkocht. Dan hadden ze dat niet gedaan, kreeg hij van de rvc te horen. Als ik Gakpo dus had verkocht, had ik nog bij PSV gezeten”, aldus John de Jong.


Vorig artikelJohn de Jong vertelde RvC lid van Veen: ‘Als jij het wil, ga je zelf maar voor de camera staan’
Volgend artikelPSV fans verdeeld in twee kampen over eventuele terugkeer Ihattaren, meerderheid is voor

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in