Home Nieuws ‘Steven Bergwijn was niet fit bij zijn transfer naar Tottenham Hotspur’

‘Steven Bergwijn was niet fit bij zijn transfer naar Tottenham Hotspur’

1290
0

Steven Bergwijn heeft bij zijn club Tottenham Hotspur een zware blessure opgelopen en dat komt volgens diverse analisten niet als een verrassing.

De analisten van Fox Sports stellen zelfs dat men bij PSV verwacht had dat Bergwijn wel snel geblesseerd zou geraken na zijn transfer naar Tottenham Hotspur.


Het blessurenieuws van Steven Bergwijn komt dan ook niet als een verrassing voor Sjoerd Mossou. De Algemeen Dagblad-journalist merkte dat Bergwijn bij PSV al niet honderd procent fit was en stelde maandagavond zelfs dat bekend was dat Bergwijn enkele kilo’s te zwaar zou zijn geweest.

De aanvaller moest bij PSV het winterse trainingskamp in Qatar aan zich voorbij laten gaan omdat hij niet helemaal fit zou zijn. “Het is toch heel raar hoe dit gegaan is? In januari zeiden ze bij PSV al dat hij niet fit was. Hij was een paar kilo te zwaar, dat kwam niet alleen door die transferperikelen”, zei Mossou over Bergwijn, die door zijn enorme fysiek zwaar oogt maar daarom niet perse overgewicht hoeft te hebben.

Bergwijn speelde in ruim één maand tijd zeven wedstrijden voor Tottenham en dat is wellicht teveel van het goede geweest. “Mijn collega Maarten Wijffels heeft er al een aantal keren over bericht en bij PSV zeiden ze echt weken geleden al: het kan niet anders dan dat hij geblesseerd raakt”, aldus Sjoerd Mossou.


Facebook Comments