Home Nieuws Ware strijd Bundesligaclubs rond Doan komt los: ‘Het is gewoon een leugen’

Ware strijd Bundesligaclubs rond Doan komt los: ‘Het is gewoon een leugen’

7531
0

De Duitse Bundesliga-club 1899 Hoffenheim denkt in de jacht op aanvallende versterkingen aan Ritsu Doan.

Maar de club ontkent tegenover Duitse media dat er een gesprek met Doan heeft plaatsgevonden Dat zegt trainer Sebastian Hoeness tegen Kicker. Deze week meldde Voetbal International al dat er concrete interesse vanuit de Bundesliga bestaat voor Ritsu Doan.

Het heeft er alle schijn van dat meerdere Bundesligaclubs in de race zijn om de handreiking van de Japanner en er dus een ware strijd is losgebarsten rond Doan. Eerder werd al bekend dat Frankfurt en Mainz concrete belangstelling hebben voor de Japanse International.

Sky Sports Germany meldt dat Hoffenheim de Japanner nu ook nadrukkelijk in de gaten houdt. Doan zou zelfs al een onderhoud hebben gehad met Hoeness, maar die ontkent stellig. ‘Dat is gewoon een leugen. Er worden momenteel verschrikkelijke dingen gespeculeerd. Het is niet waar, meer kan ik er niet over zeggen.’

Doan heeft in Eindhoven een contract tot de zomer van 2024. Van John de Jong en Roger Schmidt hoeft de 23-jarige aanvaller ook niet weg, maar de kansen op speeltijd lijken gering.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here