Home Nieuws Walter Benitéz maakt veel indruk in eerste maanden, massale steun fans na...

Walter Benitéz maakt veel indruk in eerste maanden, massale steun fans na blunder

2413
0

PSV wist dankzij de krachtige kopbal van Armando Obispo de blunder van keeper Benitez weg te poetsen en een nederlaag te voorkomen

Na afloop van de kraker op Ibrox ging het eigenlijk nauwelijks over de fout van de doelman. De fout was daar, er werd aan toegeven maar daarna was het wel klaar. Dat heeft alles van doen met de kwaliteiten van de doelman en het vertrouwen wat de doelman in enkele maanden PSV heeft opgebouwd.

Op sociale media is er veel steun voor de Argentijns doelman, die in alles uitstraalt een topkeeper te zijn. Ook de clubiconen Willy en René van de Kerkhof zijn blij met de doelman. Eerder waren de broers al van mening dat de doelman het zogenaamde keepersprobleem bij PSV heeft opgelost.

De tweeling is blij dat de blunder van Benítez zonder grote gevolgen is gebleven. “Dat overkomt hem nu een keer, maar ik blijf erbij dat ons keepersprobleem met Benítez gewoon is opgelost.” René is het daarmee eens. “Bij andere keepers die we hebben gehad, denk je dan: een fout erbij. Bij Benítez niet.”


Vorig artikelKomt mogelijke transfer Joshua Zirkzee naar PSV dichterbij nu deelname Champions League dichterbij komt?
Volgend artikelWaterreus wijst Veerman op uitspraak over Rangers en snapt ‘Celtic shirt’ Benitez niet

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in