Home Nieuws Walter Benítez in Eindhoven voor medische keuring, van Nistelrooij eerlijk tegen Drommel

Walter Benítez in Eindhoven voor medische keuring, van Nistelrooij eerlijk tegen Drommel

2799
0

De Argentijnse keeper Walter Benítez zal één dezer dagen zijn handtekening gaan zetten onder een meerjarig dienstverband bij PSV.

De veel geprezen doelman is inmiddels in Nederland aangekomen. Na enige vertraging zette hij voet op Nederlandse bodem om als eerste de medsiche keuring te doorstaan. Ruud van Nistelrooij bevestigde maandagmiddag meteen dat hij in de Argentijnse doelman zijn eerste doelman ziet.

Benítez vertrok deze zomer transfervrij bij OGC Nice. ‘Op goal lag de prioriteit’, zei Van Nistelrooij tijdens zijn allereerste persconferentie als trainer van PSV. ‘Benítez is hier en wordt gekeurd. Het is een allround-keeper op een heel hoog niveau. Hopelijk krijgen we snel groen licht. Dat is fantastisch.’

Uiteraard weet Joël Drommel al hoe laat het is met de komst van de Argentijn. Van Nistelrooij zat al even met Drommel. ‘Ik heb met Joël gesproken en gezegd: jij bent een grote aankoop en we schrijven je absoluut niet af’, zei Van Nistelrooij over de jonge doelman uit Bussum. ‘Hij is nog niet daar waar we hem graag zouden zien als absolute nummer één, dat snapt hij zelf ook. Maar gezien zijn leeftijd kunnen we daar nog veel uit halen en daarmee gaan we aan de slag.’

Van Nistelrooij is maar wat blij met de terugkeer van Boy Waterman. ‘Voor plek drie wil ik graag iemand met zijn profiel. Iemand die heel veel ervaring heeft, nog steeds superfit is en ook in de kleedkamer van waarde is. En dan hebben we nog Kjell Peersman, die in Jong PSV gaat keepen”, aldus een opgetogen van Nistelrooij.


Vorig artikelUnion Berlin maakt werk van komst Philipp Max
Volgend artikelVan Nistelrooij lovend over Roger Schmidt: ‘Dat vind ik wel van Roger’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in