Home Nieuws Walk of Fame naast het Philips Stadion, PSV start uniek initiatief voor...

Walk of Fame naast het Philips Stadion, PSV start uniek initiatief voor PSV sterren

549
0

De PSV supporters zullen binnenkort gaan bepalen wie er in de nieuw aan te leggen Walk of Fame naast het Philips Stadion komt te liggen.

De club introduceert dit unieke idee als eerste Nederlandse club. De Walk of Fame voor oud-spelers maar ook voor de huidige sterren, zal de eerste in Nederland zijn. PSV’ers worden geëerd, dat zal de grote insteek worden. De eersten zullen op 16 juli worden onthuld. Aanvankelijk worden er tien tegels gemaakt met de namen van belangrijke voetballers die het shirt van PSV hebben gedragen maar de fans zullen bepalen welke spelers dit zullen zijn.

Gedacht wordt natuurlijk aan unieke namen als Romario en Ronaldo maar ook Ruud van Nistelrooij en Mark van Bommel. PSV heeft samen met sponsor Energie Direct een eerste zogenaamde voorselectie gemaakt van ongeveer 100 namen waar de fans binnenkort op kunnen stemmen.

PSV denkt eraan om na de eerste tien tegels meer namen toe te voegen aan de unieke Walk of Fame. De Wall of Fame tegels komen aan de oostzijde van het Philips Stadion te liggen.


Vorig artikelTwijfels over huurdeal Maximiliano Romero, gaat PSV wel akkoord met Argentijns voorstel?
Volgend artikelPSV ziet in jonge maar niet scorende Portugese buitenspeler, opvolger van Cody Gakpo

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in