Home Nieuws Wacht PSV op presteren El Ghazi alvorens de transfermarkt op te gaan?

Wacht PSV op presteren El Ghazi alvorens de transfermarkt op te gaan?

2756
0

Anwar El Gahzi is de voorlopige en logische vervanger van Cody Gakpo maar kan de aanvaller deze verwachtingen waarmaken?

Is de aanvaller overgekomen van Aston Villa goed genoeg om op top-level te kunnen presteren en wekelijks te leveren of rendeert de aanvaller beter in een situatie waarin de druk nauwelijks voelbaar is in een wedstrijd waarin PSV de tegenstander reeds op de knieën heeft? Het zijn vragen die het technisch kader van de club ook bezig houden.

Voetbal International verslaggever Marco Timmer denkt dat PSV in de wachtmodus zit om daarna alsnog de transfermarkt op te gaan. Cody Gakpo werd in de eerste wedstrijd na de Liverpool-transfer ook daadwerkelijk vervangen door Anwar El Ghazi. Dat ging volgens Marco Timmer van Voetbal International niet volgens plan.

Volgens Timmer kon de buitenspeler geen indruk maken toen hij zijn kans kreeg tegen Sparta. “El Ghazi is voorlopig de vervanger van Gakpo, maar tegen Sparta maakte de 27-jarige aanvaller te weinig indruk. In negen Eredivisiewedstrijden kwam El Ghazi tot nog toe tot drie doelpunten en één assist”, stelt de journalist vast.

Dat kan er toe leiden dat Marcel Brands deze transferperiode alsnog in actie komt. Het is logisch dat de PSV-directie aankijkt hoe El Ghazi zich presenteert”, schreef Timmer. “Hij krijgt de kans zich te bewijzen en met zijn aantrekken in de zomer speelde de club feitelijk al in op een eventueel vertrek van Gakpo. PSV kan de Gakpo-miljoenen namelijk heel goed gebruiken om rode cijfers te voorkomen, in plaats van die te besteden aan een nieuwe dure buitenspeler met een hoog salaris”, aldus Marco Timmer.


Vorig artikelEngelse media: Chelsea is serieus in de markt voor Madueke, PSV dient rekening te houden met vertrek
Volgend artikelPerez hard en tegelijk verbaasd: ‘Hoe heeft PSV het ooit heeft kunnen doen?’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in