Home Nieuws Wacht PSV op miljoenentransfer van Sangaré om ’topverdediger’ te kunnen aantrekken?

Wacht PSV op miljoenentransfer van Sangaré om ’topverdediger’ te kunnen aantrekken?

6424
0

Na de komst van Ricardo Pepi en Noa Lang lijkt de achterban enthousiaster en enthousiaster te worden in aanloop naar het nieuwe seizoen maar de roep om defensieve versterking blijft daar.

Ook onder achterban blijft de roep om defensieve versterkingen aanhouden en dat mag als normaal beschouwd worden gezien de defensieve problemen van de laatste jaren. Seizoen na seizoen heeft PSV van doen met teveel tegendoelpunten. Zowel onder Mark van Bommel, Roger Schmidt als onder Ruud van Nistelrooij bleek de defensie jaar in jaar uit, seizoen in seizoen uit, het grote zorgenkindje te zijn. Ditmaal lijkt PSV inderdaad een grote investering te gaan om de defensie eindelijk eens serieus te gaan versterken. Dat de PSV aanhang geen vertrouwen meer heeft in de zelf opgeleide Jordan Teze en Armando Obispo valt meer dan te rechtvaardigen.

De zelf opgeleide centrale verdedigers blijken bovendien gewoon niet fit genoeg te zijn om wekelijks meerdere wedstrijden topvoetbal te kunnen bedrijven. De fans zijn dan ook zeer benieuwd naar de plannen van de club een ’topverdediger’ aan te trekken, los van de geluiden die er zijn over nog een extra middenvelder.

Het Eindhovens Dagblad meldt namelijk dat PSV in de komende weken ook meerdere investeringen wil gaan doen. Zowel voor het middenveld als de verdediging. Het is daarvoor wel noodzakelijk dat Ibrahim Sangaré vertrekt voor de gewenste 37,5 miljoen euro. Die miljoenentransfer lijkt er ook wel in te zitten komende weken. Toch lijkt er al defensieve versterking op komst te zijn want PSV en PEC Zwolle naderen een akkoord over de definitieve transfer van Thomas Beelen naar Eindhoven.

De verwachting is dat PSV dit weekend bekend zal maken dat Thomas Beelen de gelederen komt versterken. Door de verkoop van Érick Gutiérrez en Jenson Seelt heeft PSV al meerdere miljoenen ontvangen.


Vorig artikelPeriode 2012 – 2023, Marcel Brands krijgt de complimenten, Danjuma was recent dichtbij transfer naar PSV
Volgend artikelFranse media: Nieuwe PSG trainer Luis Enrique stuurt aan op gesprek met Xavi Simons

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in