Home Nieuws Waarom Noa Lang eerder moest vluchten in de Kuip

Waarom Noa Lang eerder moest vluchten in de Kuip

1935
0

De transfer van Noa Lang naar PSV maakt veel los in medialand. De aanvaller stapte drie weken geleden over van Club Brugge naar PSV en is nog altijd een heet gespreksonderwerp.

Lang is niet alleen onderwerp van gesprek onder de PSV fans maar ook fans van Feyenoord en Ajax praten steevast en dagelijks over de aanvaller, die bewust voor PSV koos deze zomer. Lang speelde eerder voor Feyenoord en Ajax en is afkomstig uit Rotterdam maar verdedigt nu tot zijn volle tevredenheid de kleuren van PSV. Ajax fans zagen de aanvaller maar wat graag naar Amsterdam komen maar de club uit Amsterdam kon om meerdere redenen niet toeslaan op de transfermarkt deze zomer.

Omdat de aanvaller nog altijd een gespreksonderwerp is onder de Ajax fans én Ajax-watcher, Mike Verweij als een fan van Noa Lang geldt, wordt de aanvaller regelmatig besproken. In de podcast Kick-Off van De Telegraaf vertelt de journalist over hoe Lang als speler van Ajax moest vluchten in De Kuip.

“Hij lijdt soms ook wel aan zelfoverschatting”, begint Verweij zijn verhaal. “Hij was natuurlijk bevriend met Justin Kluivert en die moest toen een keer in De Kuip spelen. Toen dacht hij ook als Ajax-speler dat hij daar gewoon in De Kuip kon zitten. Toen moest hij uiteindelijk via de skyboxen vluchten, dus dat was niet zo’n goed idee.”

Verweij heeft een zwak voor Noa Lang, die hij ook persoonlijk kent. Lang kreeg in Belgie regelmatig kritiek door zijn gedrag, maar Verweij wil daar niets van weten. “Geen kwaad woord over Lang. Als je ook ziet hoe hij met die kinderen met een beperking omgaat, dat doet hij echt goed. Iedereen heeft een mening over hem en dat roept hij ook wel een beetje op, want hij heeft echt maling aan de hele wereld”, aldus de journalist van De Telegraaf.


Vorig artikelVerschil van inzicht over kwaliteiten Ibrahim Sangaré | Peter Bosz hoopt dat Sangaré behouden blijft voor PSV
Volgend artikel‘Kun je met Ramalho kampioen worden van Nederland?’ Perez geeft antwoord en wijst naar Jordan Teze

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in