Home Nieuws Waarom 30 miljoen euro nog steeds een topbod is: ‘Madueke is op...

Waarom 30 miljoen euro nog steeds een topbod is: ‘Madueke is op dit moment geen absolute topprijs waard’

3028
1

Noni Madueke is op dit moment onderwerp van gesprek tussen PSV en Chelsea. De onderhandelingen zijn gaande en het laat zich raden hoe de komende dagen zullen gaan verlopen.

De club uit Londen bijt zich momenteel vast in de aanvaller en dat gaat waarschijnlijk tot gevolg hebben dat Madueke naar Londen zal gaan verhuizen. PSV hield deze winter vooraf geen rekening met een vertrek van Madueke maar de waarheid is inmiddels dat de aanvaller onderweg lijkt te zijn naar de Premier League. Dan de transfersom want de geruchten over de 30 miljoen die vanuit Londen geboden zou zijn, doen veel stof opwaaien bij de achterban van PSV.

Rik Elfrink legt uit waarom PSV niet zo ontevreden zou moeten zijn met het bod van 30 miljoen euro. “Met name de interesse van Chelsea in Noni Madueke is een halszaak voor PSV, omdat er veel geld mee gemoeid is en de club opnieuw een sterkhouder kan verliezen”, schrijft Elfrink in het Eindhovens Dagblad. “Chelsea zou op dit moment zo’n dertig miljoen euro willen betalen voor Madueke en de vraag is of dat genoeg is. PSV zette de afgelopen week in op pakweg 45 miljoen euro en wil daaraan vasthouden omdat de club niet nóg een aanvaller willen verkopen.

“Bovendien wil Van Nistelrooij per se een vervanger aantrekken op het moment dat de jonge Brit de oversteek naar zijn geboorteland maakt”, gaat Elfrink verder. “Voor PSV is het wikken en wegen bij Madueke, waarbij het de vraag is of de club de juiste timing heeft bij een transfer. Madueke is op dit moment geen absolute topprijs waard, omdat hij de afgelopen seizoenen zijn talent niet volledig heeft kunnen ontwikkelen”, aldus Elfrink.

Zijn analyse gaat als volgt verder: “Blessures waren de oorzaak: Madueke rolde een tijdje van het ene spierprobleem in het andere. Britse clubs hebben hun interesse in hem desondanks niet verloren en bleven de afgelopen jaren informeren naar zijn situatie. Nu is Chelsea dus concreet in de markt voor hem en is het afwachten of PSV een bod gaat accepteren”, aldus de PSV-clubwatcher over de situatie rond Madueke.


Vorig artikelPSV zet in op komst Burnley verdediger, Jenson Seelt van Jong PSV onderweg naar Burnley
Volgend artikelArnold Bruggink wijst naar Sangaré: ‘Dat zit er bij hem niet in’

1 REACTIE

  1. Ok rickie…. jij zorgt voor goede vervangers voor gakpo en madueke…. clubwatcher…. pffffttt…. slijmkees bij de rvc…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in