Home Nieuws VZ: ‘PSV concreet en brengt bod uit op Vitesse-aanvaller’

VZ: ‘PSV concreet en brengt bod uit op Vitesse-aanvaller’

11552
2

Het noodlijdende en bijna failliete Vitesse uit Arnhem bleek afgelopen winter toch ineens iets te kunnen op de transfermarkt.

De wanordelijke club uit stadion Gelredome vernam dat PSV interesse had in Million Manhoef maar alsnog niet door wist te pakken. Vitesse schakelde zelf wel door en richtte de pijlen na het vertrek van Manhoef op Anis Hadj-Moussa. Althans, dat meldt Voetbalzone. De aanvaller van Vitesse zou ook in de belangstelling staan van Feyenoord, dat al een aantal seizoenen op rij in iedere speler waar PSV interesse in weet te tonen, in de achtervolging slaat.

Ondanks de berichtgevingen van Voetbalzone, lijkt het meer een gerucht dan realiteit te zijn. PSV toont doorgaans niet zo snel concrete interesse in spelers doe slechts enkele weken furore maken op de Nederlandse velden. Zeker niet gezien de geschiedenis van de genoemde aanvaller. PSV zou hoe onwaarschijnlijk het ook klinkt zelfs al een miljoenenbod hebben uitgebracht op de 22-jarige aanvaller van de Belgische tweedeklasser Patro Eisden.

Moussa, die dit halfjaar wordt gehuurd door Vitesse, speelde inderdaad enkele redelijke wedstrijden voor het laaggeklasseerde Vitesse maar dat mag eigenlijk nog geen naam hebben. Hadj-Moussa kan eveneens rekenen op interesse uit Engeland. ‘Daarnaast werd afgelopen zondag tijdens het gelijkspel met FC Volendam (1-1) Rayo Vallecano-scout Hamzah Sadiek voor hem op de tribune van Vitesse gespot’, weet VZ te melden over de aanvaller.

Wel kon de aanvaller recent de nodige complimenten in ontvangst nemen. “Wat een speler!”, zei Marciano Vink over Hadj-Moussa bij Dit was het Weekend. “Ik vind dit echt goed. Dit heb ik heel lang niet gezien, dat een speler zó gevaarlijk kan zijn op de vierkante meter”, zei Vink. “Hij heeft een prachtige kapbeweging in huis. Hij was veruit de gevaarlijkste op het veld.”

René van der Gijp was bij Vandaag Inside eveneens lyrisch over de smaakmaker van Vitesse. “Hadj-Moussa kan écht voetballen”, aldus Van der gijp, die bijval kreeg van Ibrahim Afellay bij Studio Voetbal. “Echt bizar, dit soort spelers zie je bijna niet meer op de voetbalvelden”, aldus de nodige analisten over Moussa, waar we tot op heden gerust over durven te beweren dat PSV geenszins concrete interesse wist te tonen in de vorm van een concreet bod richting de marginale Belgische club Patro Eisden.


Vorig artikelNa nieuwe sublieme partij op het hoogste niveau klinkt het: ‘Schouten naast Virgil van Dijk’
Volgend artikelMet de Argentijnse bondscoach op de tribune ziet Benítez schot van Malen binnenvallen | Is Benítez bij PSV een betere doelman geworden?

2 REACTIES

  1. ik wil graag mee doen met vitesse om dat vitesse en vollendamm gelijk spel gemaakt ik ben Mozes ik ben Ponten ik ben 22 jaar ik kan heel goed voetballen vitesse

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in