Home Nieuws VVV trainer Steijn ziet kansen op een resultaat tegen PSV

VVV trainer Steijn ziet kansen op een resultaat tegen PSV

26
0

VVV-Venlo-trainer Maurice Steijn is positief gestemd voor het duel met PSV, ondanks dat er vorige week werd verloren van Excelsior.

De oefenmeester kijkt met enig optimisme uit naar het treffen met PSV en was ondanks de nederlaag tegen Excelsior best tevreden. “Eén kans hebben we weggegeven in de hele wedstrijd. Doodzonde dat we daardoor verliezen. We hebben natuurlijk zelf de kansen die we kregen gemist, maar het zat ook niet mee.”


Dat vertelde de coach op de clubsite in aanloop naar het treffen met PSV. “Ze hebben natuurlijk niet voor niks 21 punten uit de eerste zeven wedstrijden behaald. Ze spelen goed voetbal, met opkomende backs, veel beweging, technisch goed, ja, dat wordt een pittige tegenstander. Maar wij hebben natuurlijk ook pas vijf tegendoelpunten”, blijft de coach, die over een volledig fitte selectie kan beschikken, positief.
Peniel Mlapa viel vorige week uit tegen Excelsior, maar kan wel spelen in Eindhoven. Voor doelman Lars Unnerstall wordt het een bijzondere wedstrijd tegen de club die hem verhuurt aan VVV-Venlo. Steijn: “Maar die laat zich niet gek maken. Lars staat er altijd.”

Wilt u met uw bedrijf of relaties naar PSV – VVV? Ga voor meer informatie en compleet verzorgde arrangementen naar:


Facebook Comments