Home Nieuws VVV trainer Steijn trots maar wil focus op duel tegen PSV

VVV trainer Steijn trots maar wil focus op duel tegen PSV

8
0

Trainer Maurice Steijn is erg trots op hoe zijn club met de situatie rondom Lennart Thy omgaat, die als stamceldonor een leukemiepatiënt in Duitsland wil helpen

De promovendus kreeg daardoor deze week veel aandacht, maar Steijn probeert inmiddels de focus te leggen op het duel tegen PSV. “Iedereen hoopt vooral dat Lennart die persoon kan redden. Dat is menselijk”, legt hij uit in de Volkskrant. “Maar op een gegeven moment moet alle aandacht naar PSV. Ik hoef niemand te motiveren iets extra’s te geven. Dat doet deze groep sowieso wel”, aldus Steijn.

“Onze eigen fans hebben van alles gepland voor zaterdag tegen PSV”, vervolgt hij. “Met spandoeken en applaus in de elfde minuut, want Lennart speelt met rugnummer 11. Het is geweldig dat er nu zoveel aandacht is voor deze therapie. Dat kan in de toekomst misschien nog meer mensen het leven redden. Ik wist bijvoorbeeld ook niet dat dit mogelijk was. Het laat zien dat de voetballerij niet alleen maar een business is waar men over lijken gaat”, besluit Steijn.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here