Home Nieuws VVV spits haalt uit naar arbitrage en hoopt op titel Ajax

VVV spits haalt uit naar arbitrage en hoopt op titel Ajax

22
69

Ronduit uitgesproken is VVV spits Ralf Seuntjes na de nederlaag van zijn werkgever VVV tegen PSV.

Seuntjens heeft geen goed woord over voor de manier waarop scheidsrechter Serdar Gözübüyük zaterdag het uitduel met PSV leidde. De aanvaller spreekt daarnaast openlijk zijn voorkeur uit voor concurrent Ajax. De 28-jarige Seuntjens kreeg in de tweede helft bij een 0-0 stand na een lichte overtreding zijn tweede gele kaart en dus rood, waarna PSV met een man meer uitliep naar een ruime overwinning.

“Vind je de overtreding zwaar genoeg voor een tweede gele kaart? Ik totaal niet”, zei een gefrustreerde Seuntjens tegen de verslaggever van FOX Sports.”Bij de penalty die we tegen kregen gaf Nils veel meer een duw dan ik deed en hij kreeg geen geel.”

Dat was volgens Seuntjens niet het enige voorbeeld waaruit bleek dat Gözübüyük zwak floot. “Romeo Castelen kreeg in de eerste helft een duw, maar toen kregen we geen strafschop. Toen Luuk de Jong geduwd werd, kreeg hij er wél een. Zo kan ik nog vier of vijf momenten noemen”, aldus de uitgesproken VVV aanvaller.

“Je kan zeggen wat je wil, maar het zijn gewoon de feiten. Als je de beelden naast elkaar legt, dan weet ik niet waar hij Gözübüyük mee bezig is. Het lijkt of hij een lichte voorkeur heeft.”


Facebook Comments

69 REACTIES

  1. Is gewoon slechte verliezer en hallo je Speelt bij VVV en dan nog pas voor het eerst in de eredivisie gewoon genieten van jullie goed seizoen maar niet meer zo een onzin vertellen

    • Dat zal ik eens uitleggen René. Die Seuntjes is het vriendje van Joël Veltman en die gaan elkaar op 15 april 2018 troosten als ze beiden liggen te huilen van verdriet.
      En vvv is net zo’n groepje jankers als in 020.

  2. Wat een kneus en wat laat hij zich hier kennen zeg. Maar dat Gozubuyuk slecht floot (overigens niet alleen tegen VVV) en dat zijn tweede gele kaart wel erg zwaar was, dat ben ik wel met hem eens.

  3. Jonge versie van Sjaak Swart (ik hoop dat graafschap degradeert). Misschien gewoon gaan voetballen en niet 398 overtredingen per wedstrijd maken? Dan loop je minder kans op geel!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here