Home Nieuws VVV manager Stan Valckx dirigeert topscorer Giorgos Giakoumakis naar PSV

VVV manager Stan Valckx dirigeert topscorer Giorgos Giakoumakis naar PSV

21607
0

Stan Valckx is een meester in het ontdekken van kwaliteit voetballers. Dat heeft hij afgelopen zeker bewezen.

De nieuwste ontdekking van de Limburger luistert naar de naam Giorgos Giakoumakis. De Griek rijgt de doelpunten aaneen. De Limburgse td denkt dat de griek zo mee kan in de top van de Eredivisie.


“Jako sprak in de winterstop uit dat hij bij ons wilde blijven, omdat hij de verwachting heeft dat hij in de zomer meer keuze zal hebben”, zegt Valckx tegen Voetbal International. “Zijn voorkeur gaat uit naar de grotere voetballanden, maar hij heeft het ook goed naar zijn zin in de Eredivisie. Hier kan hij mee in de top. Als ik bij PSV werkte, zou ik hem zo durven halen. Ook voor het bedrag dat wij hem waard vinden. Zeker weten”, aldus Stan Valckx over zijn nieuwste ontdekking.

Voormalig VVV-voorzitter Hai Berden en Valckx denken dat een som van 5 miljoen euro reeel is voor de goalgetter. “Denk ik wel. Als hij topscorer wordt van de Eredivisie, mag er een aardig prijskaartje aan hangen.” Wel geeft hij toe dat de coronacrisis een rol speelt. “Dat heeft zeker invloed. Op de prijs, op de concrete interesse. Maar ik twijfel niet dat wij voor Jako gaan krijgen wat wij voor ogen hebben. Hij staat er goed op, bij veel clubs. Tot nu toe is er niets gekomen wat heel interessant was, voor hem of voor ons.”

Giakoumakis scoorde al 23 keer in 23 competitieduels.