Home Nieuws VVV doelman Unnerstall wil eerste keeper van PSV worden

VVV doelman Unnerstall wil eerste keeper van PSV worden

34
0

PSV trok deze zomer doelman Lars Unnerstall van VVV aan. In gesprek met FOX Sports vertelt hij over zijn transfer en het aankomende seizoen.

PSV verhuurde de Duitser meteen weer voor een seizoen aan PSV. Nu Unnerstall onder contract staat bij PSV merkt hij goed dat de verwachtingen hoger zijn. “Wat is hoger? Ik wil natuurlijk de prestaties van afgelopen seizoen herhalen en natuurlijk wil je jezelf altijd verbeteren. Daar zal ik hard aan gaan werken en hopelijk kan ik weer wat vaker een wedstrijd zonder tegendoelpunten spelen, dat is altijd lekker voor een keeper. Dus ja, ik probeer mijzelf weer te verbeteren dit seizoen.”

Is Unnerstall na dit seizoen de eerste keeper van PSV? “Dat weet ik niet. Ik weet niet hoe ze dat precies voor ogen hebben. Ik denk dat ik het in mij heb om eerste keeper van PSV te worden. Maar ik concentreer mij eerst op dit seizoen om met VVV in de Eredivisie te blijven. Dat ik een contract bij PSV heb gekregen is natuurlijk fantastisch. Ik denk dat we ook een goede modus gevonden hebben want ik maak nu gewoon mijn minuten bij VVV. Deze situatie is goed voor VVV, goed voor mij en goed voor PSV. Alle drie de partijen zijn tevreden.”

 


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here