Home Nieuws Vrijdag medische keuring voor man van 38 miljoen, Chelsea zet in op...

Vrijdag medische keuring voor man van 38 miljoen, Chelsea zet in op debuut tegen Cody Gakpo

4918
0

Noni Madueke weet momenteel zijn Engelse droom te beleven.

De gang naar de gewilde, commerciële en wereldwijd bekende Premier League is in volle gang voor de Engelse vleugelflitser.

De vleugelaanvaller doorstaat hectische dagen nu hij de PSV deur achter zich aan het dichttrekken is. Die PSV deur is nog niet geheel dichtgetrokken maar het transferspel is op de achtergrond in volle hevigheid aan de gang.

Chelsea zet in op een snelle afronding van het geheel. De man van 38 miljoen euro transfersom wordt vrijdag al in Londen verwacht voor de medische keuring, zo melden Engelse media. De verkoop en komst van Noni Madueke naar Londen en de Premier League is ook in Engeland groot nieuws. Temeer omdat Madueke de Britse nationaliteit heeft en eerder voor Tottenham Hotspur speelde.

De club uit Kensington zet in op een snelle afronding van de transfer omdat er dit weekend een belangrijke wedstrijd op het programma staat. Chelsea gaat op bezoek bij het Liverpool van Cody Gakpo en wil kost wat kost al kunnen beschikken over nieuwkomer Noni Madueke, klinkt het vanuit Londen.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here