Home Nieuws ‘Vriend’ Jan Vennegoor of Hesselink wilde ook opstappen, John de Jong hield...

‘Vriend’ Jan Vennegoor of Hesselink wilde ook opstappen, John de Jong hield vertrek tegen

5645
0

Jan Vennegoor of Hesselink staat al jaren op goede voet met John de Jong. De technisch manager en recente opgestapte technisch directeur zijn al jaren bevriend met elkaar.

Los daarvan werkten beiden ook prima samen afgelopen jaren en dat resulteerden geregeld in het doorschuiven op bepaalde posities. Naar nu blijkt is het vertrek van John de Jong voor Jan Vennegoor of Hesselink aanleiding geweest om solidair te zijn aan zijn vriend John de Jong. Dat meldt Voetbal International. De vrijdag opgestapte John de Jong wist Jan Vennegoor of Hesselink juist te overtuigen om bij PSV te blijven.

Vennegoor of Hesselink was de afgelopen jaren officieel gezien de rechterhand van John de Jong bij PSV. Als technisch manager fungeert de oud-spits als brug tussen de jeugdopleiding en het eerste elftal van de club. Voor die functie werkte Vennegoor of Hesselink als hoofdscout voor PSV. Vennegoor of Hesselink is dan ook regelmatig op de Herdgang te vinden en reist ook de wereld rond om scoutingswerk voor de club te verrichten.

Na het toch plotselinge vertrek van John Jong, vanwege een gebrek aan vertrouwen vanuit de raad van commissarissen, besloot Vennegoor of Hesselink dat hij solidair wilde zijn aan zijn directeur en vriend. John de Jong heeft hem van dit besluit afgehouden.


Vorig artikelIsmael Saibari inmiddels aangesloten bij de trainingen van de nationale ploeg van Marokko
Volgend artikelOok Ki-Jana Hoever slachtoffer van criminelen, woning leeggeroofd tijdens PSV – Feyenoord

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in