Home Nieuws Vraagtekens bij positie Lozano

Vraagtekens bij positie Lozano

40
24

Pierre van Hooijdonk, John van ‘t Schip en Sjoerd Mossou zaten zondagavond aan tafel bij Tom Egbers. Hirving Lozano was onderwerp van gesprek.

Tegen NAC Breda maakte hij een slaande beweging richting Pablo Mari. Mossou begrijpt weinig van de actie van Lozano. “Tegenstanders weten dat hij dit soort dingen doet. Pablo Mari gaat er heel bewust naar op zoek. Dan is het heel knullig dat hij er iedere keer intrapt. Ook al is hij jong, dan heb je het wel een keer geleerd.”

Van Hooijdonk zet ook sportief gezien vraagtekens bij de positie van Lozano. “Hij is met afstand de beste speler van PSV. In de eerste seizoenshelft was hij fantastisch. Waar speelde hij? Aan de linkerkant. Nu staat Steven Bergwijn daar.”

“Ik vind dat je de beste speler op een positie moet zetten waar hij het allerbeste tot zijn recht komt. Op links heeft Lozano een échte meerwaarde. En als je Bergwijn op rechts zet, dan staat de centrumspits met de handen in de lucht, want die gaat ook nog voorzetten krijgen.”


Facebook Comments

24 REACTIES

  1. Net geprobeerd langer dan 5 minuten dit programma te kijken. Stuitend hoe zij binnen enkele minuten alles wat met PSV te maken heeft tot de grond toe afzagen. Twee Nac supporters aan tafel zetten? Waar blijft het evenwicht?

  2. En dat noemt zich analist. Maar verstand van voetballen ho maar. Lozano speelt rechtsbuiten en niet linksbuiten, omdat bergwijn wel en beter meeverdedigd en hij zo brenet kan ondersteunen. Arias heeft die aan zijn kant niet nodig, daarom is het minder erg dat lozano aan die kant niet meeverdedigd. Rechtsbuiten spelen gaat helaas ten koste van zijn rendement. Dus moet hij leren mee te verdedigen en moet brenet beter worden. Dan kan lozano linksbuiten spelen en bergwijn rechtsbuiten en gaat het rendement van beide spelers omhoog.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here