Home Nieuws Vraagtekens bij houding Mo Ihattaren in Amsterdam, veel PSV fans willen applaus...

Vraagtekens bij houding Mo Ihattaren in Amsterdam, veel PSV fans willen applaus voor Ihattaren in de Kuip

38361
0

Mo Ihattaren zal zondagmiddag zijn vroegere PSV collega’s treffen in de Kuip rond de bekerfinale tussen PSV en Ajax.

Of Ihattaren wedstrijdfit is valt nog te bezien maar in Amsterdam leeft het nu eenmaal dat Mo Ihattaren onderdeel is van de wedstrijdselectie voor de wedstrijd tegen PSV. Fit of niet fit, Ihattaren lijkt onderdeel te zijn van het plan van Erik ten Hag om de bekerfinale in Amsterdams voordeel te beslissen. In Amsterdam droomt men van een beslissend doelpunt van Ihattaren tegen PSV maar men lijkt in de hoofdstad te vergeten dat een niet fitte voetballer kan gaan forceren en wellicht ernstig blessureleed op weet te lopen.

Hoe dan ook, Mo Ihattaren is tegenwoordig Ajax huurling en in en rond de Arena is er veel hoop op een flinke rehabilitatie voor de nog altijd jonge voetballer. Toch gaat het ook over de houding van de middenvelder. Ten Hag sprak vrijdagmiddag uit dat de houding van Ihattaren aan het verbeteren is. Dat is een opmerkelijke uitspraak te noemen. Ook aan tafel bij Goedemorgen Bekerfinale werden er scherpe conclusies getrokken over de uitspraak van Ten Hag. Dat zou dus betekenen dat de middenvelder opnieuw een vorm van gedragsproblemen kende in de hoofdstad, zo luidde de conclusie aan tafel bij het ESPN programma.

Ondertussen maken veel PSV fans zich op voor de bekerfinale in de Kuip en daarbij worden de pijlen ook gericht op Mo Ihattaren. Opmerkelijk genoeg is er ook veel bijval voor Ihattaren. Op sociale media opteren veel PSV fans voor een applaus voor de jonge middenvelder mocht zo’n situatie zich voor gaan doen in Rotterdam. Een deel van de PSV fans vindt dat de middenvelder nog ‘gewoon’ een PSV’er is. ‘Mo blijft altijd één van ons’, schrijft een PSV fan op Twitter. Weer een ander opteert voor een ‘daverende ontvangst’ vanuit beide supporterskampen. ‘Geef hem een applaus, hij heeft het al moeilijk genoeg gehad’, schrijven veel PSV fans op de bekende sociale media kanalen.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here