Home Nieuws Vraagtekens bij felle kritiek Bosz: ‘Jezus, je verliest een keer een wedstrijd’

Vraagtekens bij felle kritiek Bosz: ‘Jezus, je verliest een keer een wedstrijd’

599
0

Michiel Kramer zet zijn vraagtekens bij de harde kritiek die Peter Bosz na de nederlaag van PSV bij NEC (3-1) uitte op zijn spelers.

De zestigjarige trainer kraakte zijn eigen elftal en nam de woorden  ‘hautain’ en ‘arrogant’ in de mond. Kramer, die dit seizoen onder contract staat bij RKC Waalwijk, vermoedt dat Bosz mogelijk een bepaalde strategie probeerde toe te passen, maar hijzelf is geen voorstander van deze benadering.

PSV liep in De Goffert tegen de eerste nederlaag van het Eredivisie-seizoen aan. Bosz was na afloop opvallend kritisch op zijn eigen spelers. “Ik vond het bij vlagen ook hautain en bijna arrogant”, klonk het geïrriteerd.

“Ik weet niet of het nou bewust is dat Peter Bosz dit zegt, of dat hij iets wil forceren”, zegt Kramer bij Studio Voetbal. “Ik denk dan: Jezus, je verliest een keer een wedstrijd, je hoeft niet gelijk te overdrijven en dit op tafel te gooien. Misschien dat het hautain of arrogant lijkt als ze te laat in de duels komen, maarja…”

Arno Vermeulen denkt dat Bosz deze woorden wellicht heeft gekozen om de selectie van PSV alvast op scherp te zetten voor het komende duel met Excelsior. Kramer kapt die suggestie echter snel af: “Alsjeblieft zeg”, besluit hij.


Vorig artikelArno Vermeulen verzekert dat er een misverstand bij ESPN over Xavi Simons was
Volgend artikelBosz ergert zich aan Perez: ‘Mensen die dat zeggen, trekken mijn integriteit in twijfel’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in