Home Nieuws Voorzorg of voorkomen? Ook PSV plaatst netten achter de doelen, met wisselende...

Voorzorg of voorkomen? Ook PSV plaatst netten achter de doelen, met wisselende reacties tot gevolg

4651
0

Ook het Philips Stadion wordt voorzien van netten achter de beide doelen op zowel de West- als Oosttribune. Dat meldt het Eindhovens Dagblad.

Of het een opmerkelijk besluit te noemen is, laten we aan een ieders gedachtengang en ieders mening over. Het plaatsen van netten achter de doelen zal heden ten dage gevraagd of ongevraagd een dubbele werking gaan hebben gezien alle perikelen van met name het laatste jaar rond het stilleggen dan wel staken van wedstrijden omwille van voorwerpen op het veld.

PSV heeft de netten in het Philips Stadion inmiddels al geplaatst. De toelichting van de club is dat het uit bescherming van de toeschouwers wordt geplaatst en daar valt natuurlijk iets voor te zeggen.

Volgens PSV gaat het om warming up-netten, die tijdens de wedstrijd weer kunnen worden ingeklapt. Regelmatig worden tijdens de warming-up onoplettende toeschouwers geraakt door ballen die de tribune invliegen en PSV wil dat op deze manier voorkomen. De reactie op het besluit zijn wisselend te noemen. Er wordt door een fan cynisch gereageerd maar weer een ander kan het juist wel begrijpen.


Vorig artikelWinterse transfer Branthwaite naar PSV verder weg dan ooit na ‘move’ dankbaar Everton
Volgend artikelWalter Benítez weer naar Argentinië | Heeft De Mos gelijk in oordeel over Benítez na afgekeurd Sevilla-doelpunt?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in