Home Nieuws Voorzitter supporters-vereniging: ‘Uitspraken de Jong ongepast’

Voorzitter supporters-vereniging: ‘Uitspraken de Jong ongepast’

12
5

De supportersvereniging van PSV is even niet blij met Luuk de Jong. Bij monde van voorzitter Harry Timmermans heeft de vereniging laten weten dat de uitspraken van de Jong niet op waardering kunnen rekenen.

De aanvoerder ergerde zich zaterdag tegen Sparta Rotterdam (1-0 zege) aan de fluitende fans. De Jong vindt supporters die hun eigen spelers en trainer uitfluiten ‘geen echte fans’. Die uitspraken zijn slecht gevallen bij de supportersvereniging van PSV, stelt voorzitter Harrie Timmermans. “Ik vind dat nogal een onverstandige uitspraak van Luuk. Voetbal is emotie”, zegt Timmermans tegen Metro.
“Je kunt niet zeggen dat het lekker gaat met ons. We hebben al negen verliespunten. Kans op kans wordt om zeep geholpen. Het is logisch dat mensen gefrustreerd raken. Sommigen gaan dan fluiten. Maar neem van mij aan dat dit wel degelijk echte PSV-fans zijn, mensen die enorm meeleven met hun club. Dat zij dan door hun aanvoerder ‘geen echte fans’ worden genoemd is onterecht.”
Timmermans is hoe dan ook niet van plan om De Jong om opheldering te vragen. “Nee joh. Luuk is een goede jongen die normaal gesproken een prima band heeft met de fans. We gaan dit niet groter maken dan het is. Hij zal ook wel gefrustreerd zijn hoe het gaat.”

 


Facebook Comments

5 REACTIES

  1. inderdaad goede tegen reactie op uitspraak van Luuk. Waarschijnlijk zitten de supporters al langer bij/aan PSV dan Luuk, die is over een jaar of paar jaar weer weg, terwijl de supporters nog steeds elk weekend naar het stadion komen of thuis hun kastje aanzetten om voor de buis te gaan zitten.

  2. ik vin het grote onzin dat als je 1-0 voor staat verdedigend gaat wisselen als PSV zijnde moet je tegen Sparta met alle respect toch niet verdedigend gaan wisselen snap dat niet

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here