Home Nieuws Voorzitter supporters vereniging voorziet goed seizoen PSV 

Voorzitter supporters vereniging voorziet goed seizoen PSV 

11
0

De voorzitter van de supporters vereniging van PSV, Harry Timmermans, heeft alle vertrouwen in het nieuwe seizoen. Timmermans ziet belangrijk rollen voor Luuk de Jong en Adam Maher weggelegd.

Hoe vind je dat PSV ervoor staat na de enerverende transferperiode? PSV staat er goed voor, voor zover ik dat kan inschatten. Het verlies van Wijnaldum en Mephis is natuurlijk niet 1,2,3 op te vangen. Dat waren unieke talenten. Maar een team wat elkaar aanvult en bereid is om keihard voor elkaar te werken kan een heel eind komen.
PSV heeft veel scorend vermogen ingeleverd. Kan de ploeg dat opvangen met de nieuwe aankopen? Ik verwacht dat De Jong hoge ogen gaat gooien als topscorer. En vanaf het middenveld zal ook meer gescoord gaan worden verwacht ik. Als Adam Maher inderdaad zijn eigen doelstelling waarmaakt van 12 goals zou dat al een hoop schelen, zeker als Andres Guardado zijn goals mee gaat pikken zoals hij dat deed tijdens de Gold Cup.

PSV staat er goed voor. Zowel sportief als financieel zijn er mooie ontwikkelingen gaande. De club investeert, zowel in spelers als in ontwikkelingen op bv de herdgang. Moet de club niet ook eens over een groter stadion gaan nadenken, om nog verder te kunnen groeien? Dat vraag ik me af. Er zijn ook grenzen aan groei. Een groter stadion moet ook gevuld kunnen worden. PSV is nou eenmaal niet de club met de grootste achterban van Nederland. Maar dat houdt ons niet tegen om wel de slimste te zijn. Door een combinatie van slim aankopen, goed scouten en innovatief opleiden.

Hoe wordt het nieuwe tenue beoordeeld onder de leden van de supportersvereniging? We hebben geen poll gehouden maar de reacties die we krijgen zijn positief. Zowel het thuis- als het uittenue. Ik had het wel goed gevonden als de shirts nog vriendelijker geprijsd waren geweest. Het is wel iets goedkoper dan Nike maar het verschil had groter gemogen.

De laatste maanden met Philips op de borst. Hoe kijk je aan tegen het verlies van identiteit? Het nieuws over Philips was best even slikken. De band met Philips werd toch als onverbrekelijk beschouwd. Maar het Philips wat in de hoofden en harten van de mensen zit, is allang niet meer het Philips van deze tijd. Je moet het verleden koesteren maar er niet in blijven hangen. Ik weet zeker dat het ook kansen gaat bieden.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here