Home Nieuws Voorzitter Spakenburg wijst naar PSV en is zeer te spreken over ‘warme...

Voorzitter Spakenburg wijst naar PSV en is zeer te spreken over ‘warme contacten’

3197
0

Amateurclub Spakenburg heeft het er maar druk mee. De voorbereidingen op het duel tegen PSV houden het gehele dorp in haar greep.

De kaartverkoop is inmiddels begonnen en rijen dikke mensenmassa’s wensen het duel bij te wonen. Het organiseren van de halve finale brengt veel tijd en werk met zich mee. De media laten de club dan ook bijna geen dag met rust. De voorzitter van Spakenburg zegt dankbaar te zijn voor de hulp van PSV. De voorzitter staat in contact met PSV en is momenteel bezig met het definitieve draaiboek voor de inmiddels veel besproken halve finale.

“Het is verbazingwekkend hoe coöperatief en mededeelzaam zij zijn bij bepaalde dingen die wij nog nooit eerder hebben besproken of georganiseerd hebben”, vertelt voorzitter Mark Schoonebeek aan RTV Utrecht over de hulp van PSV. “Je moet nog specifieker zijn bij wat als-scenario’s. Dat gaat om mensen die ongevraagd het veld betreden, het uitvallen van het licht, het instorten van een tribune, een weersverandering die alles kan beïnvloeden, op alle zaken moet je zijn voorbereid.”

Op de Westmaat zullen 6000 toeschouwers aanwezig zijn. “Ik weet zeker dat we het dubbele aantal ook wel waren kwijtgeraakt, misschien zelfs het driedubbele”, aldus Schoonebeek. Over de uitslag wenst hij geen uitspraken te doen.

“Nee, mag ik eerlijk zijn? De kansen nemen natuurlijk bijzonder af om zo’n wedstrijd naar je toe te trekken. Hoewel de wonderen natuurlijk de wereld nog niet uit zijn en sprookjes kennelijk dus ook nog bestaan”, besluit de Spakenburg-voorzitter.


Vorig artikelKoeman bracht werkbezoek aan Amsterdam en Rotterdam: ‘PSV halen we later in’
Volgend artikelThe Mirror: Branthwaite op lijstje bij Liverpool en Manchester United

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in