Home Nieuws Voorzitter Lyon wil alles in het werk stellen voor langer verblijf Memphis

Voorzitter Lyon wil alles in het werk stellen voor langer verblijf Memphis

278
0

Memphis Depay is nog volop aan het revalideren na zijn zware knie blessure maar zijn werkgever Olympique Lyon wil graag vooruit kijken.

De club uit Lyon wil kost wat kost met Memphis door. Dat zal een lastige zaak gaan worden want Memphis heeft meermaals aangegeven nog een stap te willen gaan zetten. Olympique Lyon-voorzitter Jean-Michel Aulas hoopt dat de aanvaller uit zijn hoofd te kunnen praten door een nieuw contract aan te bieden.


Ook de achterban van de Franse club ziet een langere samenwerking zitten. De aanhang van Olympique Lyon maakt met de hashtag #memphisstayinlyon duidelijk dat ze de Oranje-international en boegbeeld niet kwijt wil. In Aulas hebben ze een medestander. ‘Ik hoop echt dat Memphis nog lang in de OL-familie zal blijven’, zegt de voorzitter op Twitter.

Aulas wil heel ver gaan om de aanvaller in Lyon te houden. ‘Ik doe daar alles voor’, aldus de preses. ‘Memphis weet wat ik daarvoor over heb, ik heb vertrouwen in hem.’

Memphis, die werkt aan zijn herstel na een zware knieblessure, heeft in Lyon een contract tot medio 2021. De Franse club is inmiddels wel in gesprek met hem om die verbintenis te verlengen.


Facebook Comments Box