Home Nieuws Voorzitter Hibernians FC vereerd met komst PSV

Voorzitter Hibernians FC vereerd met komst PSV

15
0

Aanstaande dinsdag speelt PSV op Malta het eerste oefenduel van 2016 tegen de kampioen van het eiland Hibernians FC. De voorzitter van de kleine club laat weten dat de club heel vereerd is om het duel tegen PSV te mogen spelen.

“Het is een enorme eer voor ons om de kans te krijgen tegen een team met de kwaliteit van PSV te mogen spelen. Dit vriendschappelijke duel zal helpen om het imago van de club en van het Maltese voetbal als geheel te verbeteren. PSV is een international zeer bekende club met een hoge standaard. Hun manier van werken en trainen is absolute top en dus kunnen we veel van ze leren om als club de volgende stap te zetten.”
De komst van PSV moet de start vormen om steeds meer Europese clubs voor een trainingskamp naar Malta te halen. Het eiland Cyprus wordt daarbij als voorbeeld gesteld. De status van Cyprus als voetballand is de laatste 10 jaar behoorlijk gegroeid. De status van PSV bij de laatste zestien in de Champions League speelt een rol voor Hibernians FC. De club kondigt de komst van PSV groot aan op de eigen website. Klik hier voor de website van Hibernians FC.Facebook Comments