Home Nieuws Voorzitter GAE haalt uit naar Harry van Raaij

Voorzitter GAE haalt uit naar Harry van Raaij

9
0

De kritiek van Harry van Raaij richting Go Ahead Eagles is in het verkeerde keelgat geschoten bij Edwin Lugt, de voorzitter van de Jupiler League-club.

Lugt vindt de uitspraken zelfs hypocriet. “Iedereen denkt aan zichzelf. Simpel voorbeeld: Go Ahead had natuurlijk moeten afzien van dat Europese ticket toen ze degradeerden”, zei Van Raaij in het Algemeen Dagblad. “Zo’n club doet één voorronde mee, maar het Nederlandse voetbal heeft er een heel jaar last van, want resultaten worden steeds door zes clubs gedeeld.”

Lugt is het uiteraard niet eens met de kritiek en reageert als door een adder gebeten met voorspelbare opmerkingen over de gronddeal met de gemeente Eindhoven. “Opmerkelijke uitspraken van de heer Van Raaij over deelname GAE aan EL. Alsof er bij topclubs wel in het algemeen belang wordt gehandeld’, twittert hij. ‘Laten topclubs een betere doorstroming tussen Eredivisie en JL steunen (2 direct, 1 play off): dát is goed voor het voetbal. Als GAE ook in een gemeente zou zijn gevestigd die tientallen miljoenen steun verleent zouden we nu een vaste waarde in de Eredivisie zijn”, zegt Lugt over de in de Jupiler League spelende club.


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here