Home Nieuws Vooruitkijken naar PSV – Monaco en Ajax – PSV: ‘Een winnend konijn...

Vooruitkijken naar PSV – Monaco en Ajax – PSV: ‘Een winnend konijn uit de hoge hoed zonder te wisselen?’

700
0

PSV speelt momenteel om de drie dagen een wedstrijd en daar lijkt Roger Schmidt dan ook scherp rekening mee te houden.

Het gaat al dagen over de fitheid van de selectie. Is de fitheid van de eerder vel geprezen selectie wel geheel op orde? PSV wist Benfica in ieder geval de wil op te leggen en ook in Amsterdam speelde de ploeg van Schmidt een zeer goede wedstrijd.

Van enige fysieke ongemakken was dan ook geen sprake. Toch lijkt er iets te spelen wat de fitheid van de selectie aangaat. Wordt er niet te hard getraind gedurende de doordeweekse dagen op de Herdgang?

In dat kader is het interessant om het blok van eind oktober in ogenschouw te nemen. PSV speelt eind oktober tegen Ajax na een Europa League-wedstrijd tegen AS Monaco. Na de ‘wisselwedstrijd’ tegen Feyenoord is het interessant om vooruit te kijken. Dat doet men ook in medialand.

‘Benieuwd of goochelaar Schmidt in Amsterdam opnieuw een winnend konijn uit de hoge hoed kan toveren en hij niet gewisseld hoeft te worden als trainer van PSV”, aldus een scherpe en directe analyse van De Telegraaf over Roger Schmidt.

De Telegraaf gaat hard in tegen Schmidt na de wedstrijd tussen PSV en Feyenoord. De krant lijkt het beleid van Schmidt te veroordelen: ‘Hoe lang laat de clubleiding van PSV zijn trainer Roger Schmidt nog goochelen met het kapitaal van de Eindhovense club? Ofwel: hoe lang mag de Duitser nog naar hartenlust wisselen met de spelers van PSV?’, aldus een kritische visie vanuit de Telegraaf.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here