Home Nieuws Voorspellingen voor Roda JC – PSV lopen uiteen

Voorspellingen voor Roda JC – PSV lopen uiteen

19
0

Oud Roda-voetballer Eric van der Luer en andere analisten blikken vooruit op de voor PSV zo belangrijke wedstrijd tegen Roda JC.

Van der Leur spreekt in de krant van een ‘wonderlijk fenomeen’ dat sommige ploegen je beter liggen dan andere. Volgens hem is dit ‘een psychologische kwestie’. Hoe meer erover wordt gesproken, hoe meer zoiets volgens hem een eigen leven gaat leiden. “Dat gaat dan meespelen in de hoofden van spelers.”


“PSV heeft de laatste drie keer niet in Kerkrade gewonnen”, weet Hélène Hendriks. Ze zet daarom in op een gelijkspel. “Het is voor PSV gewoon traditioneel een heel lastige uitwedstrijd.” Sjoerd Mossou sluit zich aan. “Het is nota bene een duel op kunstgras. Ik vrees dat PSV blijft steken op een gelijkspel.”
PSV-watcher Paul Post ziet PSV gewoon winnen. “Ik zet in op een winstpartij voor PSV. Vooral omdat er gewonnen moet worden. Bovendien heeft Phillip Cocu gewoon de beschikking over betere spelers. Kwaliteit zal de doorslag geven.” Aad de Mos ziet PSV ook geen misstap maken. “Sterker nog: ik zie PSV dit seizoen geen enkele wedstrijd meer verliezen.”


Facebook Comments