Home Nieuws Voorspellingen over titelstrijd: ‘Zij worden gewoon derde’

Voorspellingen over titelstrijd: ‘Zij worden gewoon derde’

15426
0

Feyenoord en PSV treffen elkaar begin december in de Rotterdamse Kuip. Er wordt nu al uitgekeken naar de competitietopper tussen beide clubs.

Of beide clubs op dat moment in december nog steeds nummer één en twee zijn, valt nog te bezien maar volgens Valentijn Driessen leidt het geen enkele twijfel. Driessen denkt niet dat er veel gaat veranderen de komende weken en maanden wat de titelstrijd aangaat.

Volgens Driessen gaat er geen andere club dan PSV of Feyenoord een rol spelen in de titelstrijd. Ook niet de subtoppers AZ en FC Twente. Buiten de clubs uit Alkmaar en Enschede zijn er geen kandidaten. Driessen denkt niet dat AZ genoeg kwaliteit heeft om serieus mee te doen om de titel. De Alkmaarders wonnen afgelopen weekend met 1-2 in Amsterdam, waar eigenlijk 5 tot 7 keer gescoord had moeten worden.

In de Telegraaf stelt Driessen dat AZ zichzelf enorm tekort heeft gedaan in Amsterdam. “AZ moet zich eigenlijk schamen dat ze in de Johan Cruijff ArenA niet met 1-7 winnen”, is Driessen stellig.

“AZ speelde het niet uit en had volgens mij niet door dat Ajax zoekende is en dat er totaal geen organisatie is. Er is geen kwaliteit. Het was niks, is niks en wordt ook niks”, haalt Driessen uit naar de club uit Alkmaar. De Alkmaarse club staat op dit moment slechts twee punten achter PSV, maar Driessen ziet ze niet meedoen in een serieuze titelstrijd.

“Ik geloof niet dat AZ dit de rest van het seizoen gaat volhouden. Ik denk dat PSV en Feyenoord gaan strijden om de titel en AZ gewoon derde wordt.”


Vorig artikelPSV verslaat Helmond Sport | Guus Til is en blijft steeds opnieuw belangrijk voor PSV
Volgend artikelEnorme stijging tv-inkomsten voor PSV in aantocht

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in